قابل توجه دانشجویان گرامی

تطویل کلاسها و بسته شدن لینک مربوط به کلاس

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۶۱۴۷ خبر روز آموزش پژوهش
تطویل کلاسها و بسته شدن لینک مربوط به کلاس

لینک ورود به کلاسها بر اساس ساعات رسمی درج شده در سامانه‌ی گلستان و البته 15 دقیقه زودتر و نیز 15 دقیقه‌تر از ساعات رسمی در سامانه آموزش مجازی طراحی شده است. به عنوان مثال اگر ساعات رسمی یک کلاس از 8 تا 9:30 باشد لینک ورود به کلاس از 7:45 تا 9:45 ( در مجموع 30 دقیقه بیش از ساعات رسمی کلاس ) فعال خواهد بود. چنان چه کلاس بعد از ساعت 9:45 ( در مثال فوق ) ادامه داشته باشد لینک ورود به کلاس بسته خواهد شد و اگر دانشجویی مثلا به دلیل مشکل در اینترنت از کلاس خارج شود مجددا قادر به ورود به کلاس نخواهد بود. توجه داشته باشید که مکانیزم محیط کلاس و لینک ورود به کلاس دو مکانیزم جداگانه هستند و این که کلاس در حال برگزاری باشد دلیل بر باز ماندن لینک ورود نیست. در مواردی برخی اساتید محترم مثلا دیرتر وارد کلاس می‌شوند و قصد دارند کلاس را بیش از موعد آن ادامه دهند که مجددا این مساله بروز می‌کند. قابل ذکر است که زمان‌بندی‌های کلاس‌ها به صورت اتوماتیک و به جهت ایجاد نظم در برگزاری کلاس‌ها ایجاد شده و چنانچه مشکلات فوق بروز نماید امکان تغییر زمان کلاس‌ها وجود ندارد؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در چنین مواردی به جای ادامه‌ی کلاس از لینک‌های جلسات جبرانی استفاده شود.