اولین مدرسهٔ بین‌المللی روابط میان‌فرهنگی ایران و گرجستان

اولین مدرسهٔ بین‌المللی روابط میان‌فرهنگی ایران و گرجستان

مرکز تحقیقات میان رشته‌ای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دانشگاه دولتی تفلیس و دانشگاه گرجستان مدرسهٔ بین‌المللی روابط میان‌فرهنگی ایران و گرجستان را در در دو بخش برگزار می‌نماید. بخش نخست این مدرسه آشنایی با زبان گرجی است که از تاریخ ۶ آبان ماه در روزهای دوشنبه و پنجشنبه ساعت ۹:۳۰ صبح در ۱۲ جلسه برگزار می‌شود. بخش دوم این برنامه با عنوان پیوندهای ادبی ایران و گرجستان از دوران کهن تا به امروز از ۲۶ آبان در روزهای چهارشنبه ساعت ۱۶:۰۰ در ۵ جلسه برگزار می‌شود. مدرسان این مدرسه از استادان برجسته حوزه‌های یاد شده، در دانشگاههای گرجستان می‌باشند.

این مدرسه رایگان و شرکت برای عموم آزاد است. جهت شرکت در کلاسهای این مدرسه که به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و دریافت گواهی نامه گذراندن دوره، لازم است پیش از تاریخ شروع مدرسه، از طریق لینکی که بر روی پوستر درج شده است ثبت نام به عمل آید.