درخشش انجمن های علمی موسسه آموزش عالی بیمه اکو در دوازدهمین جشنواره دانشگاهی"حرکت"

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۱۵۱۷ خبر روز آموزش پژوهش فرهنگی دانشجویی همکاری های بین الملل
درخشش انجمن های  علمی موسسه آموزش عالی  بیمه اکو در دوازدهمین جشنواره دانشگاهی"حرکت"

درخشش انجمن های  علمی موسسه آموزش عالی  بیمه اکو در دوازدهمین جشنواره دانشگاهی"حرکت"

دوازدهمین جشنواره حرکت دانشگاه علامه طباطبائی با حضور جناب آقای دکتر معتمدی ، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمدعلی اسلامی ، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از اساتید و دانشجویان فعال در حوزه انجمن های علمی دانشجویی عصر روز  سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در  سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری به منظور قدردانی از فعالیت یکساله انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد.

دراین دوره ، انجمن های علمی دانشجویی موسسه آموزش عالی بیمه اکو خوش درخشیدند و انجمن علمی دانشجویی مطالعات منطقه‌ای موفق به کسب رتبه اول در بخش خلاق شد .

انجمن علمی دانشجویی بیمه اکو  به عنوان انجمن شایسته تقدیر در بخش محتوای دیجیتال ، شایسته تقدیر در بخش نشریه ، شایسته تقدیر در بخش پویا شناخته شد . همچنین انجمن علمی مطالعات افغانستان نیز به عنوان انجمن منتخب در بخش انجمن بین المللی مورد تقدیر قرار گرفت.

گزارش عملکرد انجمن در حوزه خلاق