اعلام آخرین مهلت دفاع از پایان نامه و رساله/ نیم سال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۱ کد : ۲۲۷۰۱ خبر روز
اعلام آخرین مهلت دفاع از پایان نامه و رساله/ نیم سال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

با عنایت به سفرهای ایام اربعین حسینی به اطلاع میرساند برای تسهیل در روند دفاع از پایان نامه ها و رساله های تحصیلی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در صورت اخذ سنوات تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ توانند تا پایان وقت معین در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۸٫۰۳ از پایان نامه و یا رساله خود دفاع کنند و در ۱۴۰۱ می صورت قبولی فارغ التحصیل نیمسال دوم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ شناخته شوند.

مزید استحضار مهلت ثبت درخواست الکترونیکی دفاع از پایان نامه رساله دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در سامانه گلستان برای دفاع در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تا پایان وقت معین در روز چهارشنبه

۱۴۰۲٫۰۷٫۱۹ ایجاد شده است.

شایان ذکر است دانشجویانی که تا تاریخ اعلام شده موفق به دفاع از پایان نامه رساله نشده باشند و درخواست تمدید سنوات برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ با رعایت شیوه نامهها و آیین نامههای آموزشی را داشته باشند، مقتضی است حسب تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید درخواست تمدید سنوات خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲٫۰۷٫۳۰ از طریق سامانه گلستان ارسال کنند. در غیر این صورت مشمول جریمه دیرکرد درخواست خواهند شد.