خوش‌آمد‌گویی مدیران موسسه آموزش عالی بیمه اکو به دانشجویان نو ورود

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۳۰۳۰ خبر روز
خوش‌آمد‌گویی مدیران موسسه آموزش عالی بیمه اکو به دانشجویان نو ورود

مسئولان موسسه آموزش عالی بیمه اکو صبح روز یکشنبه 23 مهرماه با گل و شیرینی به استقبال دانشجویان نو ورود رفتند.

دراین دیدار صمیمانه، جناب آقای دکتر شکوهی، رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو به همراه معاون محترم آموزشی و پژوهشی جناب آقای دکتر افقی، استاد معزز جناب آقای اعلاءباف، آقای دکتر یزدان‌پناه رئیس اداره امور عمومی، سرکار خانم نعمت‌نژاد رئیس اداره آموزش و جناب آقای قصوری رئیس اداره امور دانشجویی حضور داشتند و به دانشجویان نوورود موسسه، آغاز سال تحصیلی جدید و پذیرفته‌شدنشان در این موسسه را تبریک گفتند. در ادامه هرکدام از مدیران حاضر در نشست به‌صورت مختصر، در زمینه تاریخچه موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مزایای تحصیل در این موسسه و اداره‌های تحت مدیریت خود مواردی را مطرح و دانشجویان را با ساختار موسسه آشنا نمودند. در انتهای این دیدار صمیمانه، به سوال‌های دانشجویان گرامی پاسخ داده شد.