برگزاری کارگاه آشنایی با اصول و مبانی و نحوه ارتقاء رویت پذیری آثار علمی

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۲۳۳۸۳ خبر روز
برگزاری کارگاه آشنایی با اصول و مبانی و نحوه ارتقاء رویت پذیری آثار علمی

کارگاه آشنایی با اصول و مبانی و نحوه ارتقاء رویت­ پذیری آثار علمی روز چهارشنبه مورخ 17 آبان ماه با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه در محل موسسه آموزش عالی بیمه اکو برگزار گردید. در کارگاه مذکور، سرکار خانم دکتر میترا صمیعی، عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی توضیحاتی درخصوص شاخص­های علم سنجی، کاربردهای علم­ سنجی، استناد و اهمیت آن در نظام­های جهانی رتبه­ بندی دانشگاه­ها ارایه نمودند. همچنین معرفی پایگاه­های شاخص­های اساسی علم، تاثیرات همکاری­های بین­ المللی و تاثیرات عضویت در گروه­های پژوهشی از دیگر موضوعاتی بودند که مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. اعضای هیات علمی موسسه در این کارگاه مشارکت فعالی داشتند که این امر موجبات هم­ افزایی و اشتراک دانش و اطلاعات در زمینه رویت­ پذیری را فراهم نمود.