پیام رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو به مناسبت روز بیمه

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۸ کد : ۲۳۷۲۱ خبر روز
پیام رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو به مناسبت روز بیمه

بسمه‌تعالی

روز بیمه را خدمت استادان، دانشجویان و فعالان عرصه بیمه تبریک عرض می‌نمایم. بیمه یکی از حوزه‌های بسیار ارزشمند خدمت‌رسانی و عرصه روبه‌رشدی است که با همه‌گیری فناوری‌‌های نوین نظیر بلاک‌چین و هوش‌ مصنوعی و اینترنت اشیاء و ... تحول عظیمی را پیش روی خود خواهد دید. هم‌اینک نوع کسب‌و‌کار برخی شرکت‌های بیمه‌ای با ظهور و بروز این فناوری‌ها متحول شده و در آینده نزدیک این تحول عمق و گستره بیشتری به خود خواهد دید.

راهبرد موسسه آموزش عالی بیمه اکو به‌‌ عنوان یک نهاد آموزشی و پژوهشی پیشرو در حوزه بیمه، فهم تحولات جدید و آتی در صنعت بیمه و پیش‌بینی روندهای آینده است. سناریوسازی بر اساس این کلان‌روندها می‌تواند صنعت بیمه را از گرفتار شدن در گرداب تحولات پرشتاب آتی نجات دهد. از این‌ رو، این موسسه آمادگی خود را برای همکاری بیش از پیش با شرکت‌ها، نهادها، فعالان و متخصصان صنعت بیمه اعلام نموده و در حد توان خویش، سعی خواهد نمود که از این روند پرشتاب، فضاهایی را برای تأثیرگذاری هرچه بیشتر در صنعت بیمه شناسایی و در آن راستا، گام‌هایی فراخور بردارد.

با بهترین آرزوها برای فعالان و استادان و دانشجویان این عرصه؛

دکتر سعید شکوهی