کنفرانس بین المللی علم و فناوری

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۴۲۲۲ اطلاعیه

با سلام و احترام؛

به استحضار می رساند به منظور بهره مندی هر چه بیشتر از دستاوردهای علمی پژوهشگران در حوزه های گوناگون در سطح ملی و بین المللی و برگزیدگان تمام ادوار جشنواره های خوارزمی مقرر شده است که برای نخستین بار«کنفرانس بین المللی علم و فناوری خوارزمی» با محوریت فناوری های نوظهور در زمینه های زیر برگزار شود.

زمینه های کنفرانس: زیست فناوری، امنیت غذایی، بحران آب، کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد و متالورژی، نانوفناوری، فناوری اطلاعات، هوا فضا، فناوری های شیمیایی، هوش محاسباتی و فناوری کوانتوم، مکانیک، برق و کامپیوتر و طرح های برگزیدگان جشنواره های خوارزمی که موفق به تولید ملی شده اند.

تاریخ و محل برگزاری: این کنفرانس بین المللی مقارن با میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) طی روزهای ۷ و ۶ اسفند ۱۴۰۲ در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. بدین وسیله از اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان آن دانشگاه / مرکز پژوهشی دعوت به عمل می آید تا با ارایه مقاله و یا حضور در کنفرانس از این فرصت علمی بین المللی به نحوه مطلوب بهره برداری نمایند.

اطلاعات مرتبط با این کنفرانس از طریق مراجعه به وبگاه زیر:

"برای دانلود فایل ها اینجا کلیک نمایید"