فارغ التحصیلی اولین دانشجوى دکتری بیمه کشور از موسسه آموزش عالی بیمه اکو

۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۶۶۹۳ خبر روز
فارغ التحصیلی اولین دانشجوى  دکتری بیمه کشور از موسسه آموزش عالی بیمه اکو

فارغ التحصیلی اولین دانشجوى  دکتری بیمه کشور از موسسه آموزش عالی بیمه اکو

جلسه دفاع رساله دکتری آقای دکتر عباس راد با عنوان " کشف تقلب بیمه‌­های تکمیلی درمان در بستر بلاکچین" در روز یکشنبه مورخ 15 مهرماه سال 1403 در محل موسسه آموزش عالی بیمه اکو  با حضور هیئت‌ داوران، شامل آقای دکتر رضا افقی (استاد راهنما)، آقای دکتر غدیر مهدوی (استاد مشاور)، خانم دکتر آتوسا گودرزی (استاد داور و نماینده معاونت پژوهشی دانشگاه)، آقای دکتر سعید صحت ( استاد داور و نماینده معاونت آموزشی دانشگاه) و آقای دکتر حسن فارسیجانی (استاد داور و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی) برگزار شد. نامبرده ضمن دفاع از رساله خود درحضور هیات داوران، با  کسب نمره 19.5 و درجه عالی، موفق به اخذ مدرک دکتری از موسسه شد.

شایان عنایت است برنامۀ درسی رشتۀ بیمه در مقطع دکتری به همت  اعضای هیئت‌ علمی موسسۀ آموزش عالی بیمه اکو و پیگیری‌های دانشگاه علامه طباطبائی برای اولین بار در کشور تدوین و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید. براین اساس، دانشگاه علامه طباطبائی به‌عنوان تنها دانشگاه پذیرنده در رشتۀ بیمه مقطع دکتری از سال 1398 تاکنون اقدام به پذیرش دانشجو نموده است.