تیم دانشجویی اکو، نایب قهرمان دومین دوره مسابقات شبیه‌سازی شورای امنیت سازمان ملل متحده

۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۶۷۲۷ خبر روز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین دوره رویداد علمی «شبیه‌سازی شورای امنیت سازمان ملل متحده با موضوع غزه»، روز دوشنبه 16 مهر ماه 1403، با حضور دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی جمعی از استادان، مدیران و دانشجویان دانشگاه و 17 تیم از 15 دانشگاه مطرح کشور در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
تیم دانشجویی موسسه آموزش عالی بیمه اکو متشکل از آقایان جواد منصوری، محمدسجاد کاشانی، سارا شجاعی و آیدا سیفان که ایفاگر نقش نمایندگان فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل متحد بودند در پایان این رقابت یک‌روزه موفق شدند رتبه دوم این رقابت‌ را کسب نمایند. شایان ذکر است که تیم اکو در دوره اول این رقابت‌ها نیز حائز رتبه اول شده بود.
 این موفقیت را به دانشجویان و استادان گرامی موسسه تبریک عرض می‌نماییم.