در دومین گردهمایی فارغ‌التحصیلان موسسۀ آموزش عالی بیمه اکو مطرح شد؛

دکتر شکوهی: در عصر ظهور فناوری‌های بنیان برافکن، صنعت بیمه باید به سمت همگرایی با دانشگاه پیش برود

۲۶ آبان ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۲ کد : ۲۷۲۳۶ خبر روز
تعداد بازدید:۴۲۱
دکتر شکوهی: در عصر ظهور فناوری‌های بنیان برافکن، صنعت بیمه باید به سمت همگرایی با دانشگاه پیش برود

 

دومین گردهمایی فارغ‌التحصیلان موسسۀ آموزشی عالی بیمه اکو با حضور دکتر سعید شکوهی، رییس موسسه، دکتر لیلی نیاکان، رییس پژوهشکدۀ بیمه و جمعی از اساتید، دانشجویان پیشکسوت و فارغ‌التحصیل، مدیران هلدینگ‌های بیمه‌ای و ... برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسۀ آموزشی عالی بیمه اکو، دکتر شکوهی در ابتدای این مراسم ضمن خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان در خصوص هدف از برگزاری این گردهمایی اظهار داشت:

آن‌چه که امروزه در حوزۀ بیمه در حال رخ دادن است ظهور فناوری‌های بنیان برافکن است. بیمه یکی از حوزه‌هایی است که به شدت متاثر از این جریان است و بنابراین ما نیازمند این هستیم که در کنار هم کار را پیش ببریم و دست در دست هم بدهیم و بخواهیم که در این حوزه عقب نمانیم. بیمه حوزه‌ای داده بنیاد است، و در حال حاضر ما با انقلابی در حوزۀ داده‌ها مواجه و نیازمند فناوری‌های و الگوهای جدید در این بخش هستیم.

خدمات بیمه در حال حاضر به سمت یادگیری ماشین و هوش مصنوعی رفته است

رییس موسسۀ آموزشی عالی بیمه اکو در خصوص هوش مصنوعی اظهار داشت: خدمات بیمه در حال حاضر به سمت یادگیری ماشین و هوش مصنوعی رفته است و ما نیز باید به سمت خدماتی که مبتنی بر شخص است برویم. مواردی همچون ظهور فناوری بلاکچین و خطراتی که در حوزۀ سایبری وجود دارد حاکی از آن است که صنعت و دانشگاه نیازمند تحول در برنامه‌های خود هستند. فهم من این است که برای هم‌گام شدن با سرعت تحولات روزافزون در این حوزه ما نیازمند همکاری و همگرایی بیشتر بین دو حوزۀ صنعت و آکادمی هستیم.

وی ادامه داد: همکاری ما بر اساس تصویر شکل می‌گیرد نه براساس واقعیت. ما بر اساس تصویری که از طرف مقابل داریم به آن واکنش نشان می‌دهیم، فارغ از این که واقعیت چیست. در روابط شخصی خودمان هم براساس تصویری که از افراد داریم به آن‌ها واکنش نشان می‌دهیم و ارتباطمان را مدیریت می‌کنیم. این تصویر یک برساختۀ بین الاذهانی و اجتماعی است و ما باید این تصویر را بهبود ببخشیم.

از این‌رو، در پی آن برآمدیم که با گردهمایی‌هایی از این دست، و با مشارکت شرکت‌ها و نهادهای بیمه‌ای‌، ارتباط معنادار، پیوسته و عمیقی با دست‌اندرکاران حوزه بیمه‌ای داشته و بر اساس تصویری مثبت و با همکاری دقیق و عمیق، گام به سوی تحولات نو در این صنعت بگذاریم.

وی در بخش پایانی سخنانش از شرکت‌های حامی برگزاری این مراسم و پژوهشکدۀ بیمه برای همیاری در برگزاری این نشست قدردانی کرد.

صنعت بیمه نیازمند نیروی انسانی خلاق و خوش فکر است

در بخش دیگری از این گردهمایی سرکار خانم دکتر لیلی نیاکان، رییس محترم پژوهشکده بیمه ضمن ابراز خرسندی از حضور در این گردهمایی عنوان کرد: واقعیت این است که در حال حاضر صنعت بیمه در یک برهۀ زمانی و تحولی قرار دارد که نیازمند نیروی انسانی خلاق و خوش فکر است که با ذهن باز بتواند فکر کند، ایده بدهد و محصولات جدید را طراحی نماید. رویکردهای گذشته که نهایت آمال و آرزوها در آن‌ها این بود که مدیر بشوند دیگر جواب نمی‌دهد؛ امروز عصر تکنولوژی، فناوری و نوآوری است.

وی سپس به برخی از ظرفیت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی حوزۀ بیمه اشاره کرد و گفت: مستحضر هستید که صنعت بیمه ظرفیت‌های گسترده و متنوعی در این موضوع دارد و فرصت‌های خوبی برای کسانی که به دنبال کار در محیط‌های حرفه‌ای و با امنیت شغلی بالایی هستند فراهم می‌کند.

دکتر نیاکان برخی از ظرفیت‌های شغلی این حوزه را معرفی و بیان کرد: «کارشناسی و ارزیابی ریسک» یکی از این ظرفیت‌ها است، در این بخش کارشناسان ارزیابی می‌کنند و به شرکت‌های بیمه در انتخاب و پذیرش و در عین حال ارائۀ محصولات متناسب با هر یک از مشتریان کمک می‌کنند. «بازاریابی و فروش» ظرفیت شغلی دیگری است که در صنعت بیمه نیاز به متخصصانی دارد که بتوانند محصولات و خدمات بیمه‌ای را به شیوه‌ای صحیح به مشتریان معرفی کنند.

رییس پژوهشکده بیمه از «تحلیل داده، بیمه‌گری و بیمه‌گری دیجیتال» به عنوان ظرفیت شغلی دیگری نام برد و افزود: با پیشرفت فناوری، تحلیل داده و بیمه‌گری دیجیتال از اهمیت زیادی برخوردار شد. متخصصان داده با توانایی تحلیلی و آشنایی با ابزارهای فناورانه می‌توانند الگوریتم‌های هوشمند برای بیمه‌ها طراحی کنند و تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر داده را بهبود بخشند.

سخنرانی‌ها و خاطره‌گویی‌هایی آقای علی سلطانی، مدیر هلدینگ بیمه‌ای یاریگر از فارغ‌التحصیلان اسبق و پیشکسوتان صنعت بیمه، آقای دکتر جمشید امانی تهرانی و آقای دکتر غدیر مهدوی از اعضای هیات علمی موسسه آموزش عالی بیمه اکو، آقای بابک قهرمانی، معاون مرکز نوآوری شرکت بیمه معلم، آقای محمد فیاض، عضو سابق شرکت بیمه ایران و عضو هیات مدیره کارگزاران حافظان آرامش، پخش ویدئوی معرفی موسسه و همچنین ویدئویی از  خاطرات فارغ‌التحصیلان دانشکده از دیگر بخش های این مراسم بود.

گفتنی است پیش از آغاز رسمی مراسم، فارغ‌التحصیلان حاضر در فضایی دوستانه در کتابخانه موسسه به تعامل و شبکه‌سازی با هم‌تایان خود پرداختند.